Εκλογες 2012???

158 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
katrina
Εικόνα: katrina
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/11/2007

Τπτ ακόμα.....???????????????!!!!

kougias
Εικόνα: kougias
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/11/2006

Βγήκανε

XENIA87
Εικόνα: XENIA87
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 21/09/2011

Καλησπέρα σε όλους, διορίστηκα εκτός Αθηνών αναπληρωματική τι ακριβώς σημαίνει αυτό?συγνώμη αλλά δεν έχω ξανακάνει εκλογές

Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Αντε καλορίζικα σε όσους διορίστηκαν. Αναπληρωματικός απλοϊκά σημαίνει ότι θα πάρεις σχετικά λιγότερα χρήματα από τον τακτικό και θα πας εκεί που διορίστηκες να παρουσιαστείς και αν σε χρειαστούν για να αντικαταστήσεις κάποιον θα σε φωνάξουν.

athanasia_law
Εικόνα: athanasia_law
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 11/12/2011

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..... ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ..... ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.... ΑΠΛΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΓΕΙΑΣ, ΗΡΘΑ"?

katrina
Εκτός σύνδεσης

Προθεσμία παραλαβής διοριστηρίου???

elibali
Εικόνα: elibali
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/03/2010

Παιδιά που βγήκανε?? Δεν βλέπω κάτι στο dsanet..

koralia
Εικόνα: koralia
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 15/02/2012

Καλησπέρα συνάδελφε οι διορισμοί είναι στην ιστοσελίδα του αρείου πάγου www.areios pagos.gr

elibali
Εικόνα: elibali
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/03/2010

Ευχαριστώ συνάδελφε!! Καλή δύναμη σε όλους μας!!

athanasia_law
Εικόνα: athanasia_law
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 11/12/2011

http://www.areiospagos.gr/ekloges/DIORISMOI_SEARCH.asp ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

koralia
Εκτός σύνδεσης

Να ρωτήσω και εγώ κάτι  είμαι Δικηγόρος Αθηνών αλλά  βρίσκομαι  ήδη στον τόπο όπου διορίστηκα ως τακτικός  για λόγους ασθενείας του πατέρα μου μπορώ άραγε να παραλάβω διορισμό και διατακτική μέσω συναδέλφου ή πρέπει οπωσδήποτε να προβώ στην σχετικη διαδικασία αυτοπροσώπως;

koralia
Εκτός σύνδεσης

Για τους νέους συναδέλφους που διορίστηκαν πρώτη φορά εκτός απο σεμινάρια και πρακτικό οδηγό για τις εκλογές η συμβουλή μου είναι να βρουν μια έμπειρη γραμματέα απο εκλογές και όλα θα πάνε καλά με λίγο προσοχή

καλή δύναμη!

tolisspi
Εικόνα: tolisspi
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/12/2009

Καλη δυναμη υπονομη και ευχομαι το καλυτερο....

nassia
Εικόνα: nassia
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/09/2009

Παιδιά είμαι και εγώ Δικηγόρος Αθηνών αλλά βρίσκομαι στον τόπο διορισμού. Μπορώ να παραλάβω διορισμό και διατακτική με απλή εξουσιοδότηση;

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

Απο που παραλαμβάνουμε διορισμό και από πότε?κτίριο 16?

Lestat23
Εικόνα: Lestat23
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 04/05/2010

Με τον Αρειο Πάγο που μίλησα μόλις, είπαν οτι μπορεί κ αύριο να είναι διαθεσιμοι για παραλαβή οι διορισμοί...Το "μπορεί" δεν ξέρω τι σημαίνει... 

Επίσης επειδή και εγώ θα λείπω αυτές τις μέρες, μπορεί συνάδελφος με απλή εξουσιοδότηση (έχω υπογράψει και εχω βάλει τη σφραγίδα μου) να παραλάβει το διορισμό μου????

alexst
Εικόνα: alexst
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 31/01/2008

Εγω στις τελευταιες που ειχα κανει, με απλή εξουσιοδότηση σε συναδελφο τον ειχα παραλαβει...

Ασχετο: με πηραν β Αθηνων, αλλα οσο δεν ανακοινωνουν τα φραγκα, δεν παω πουθενα!!!! Τους φοβαμαι πολυ φετος... κακος πελατης το κρατος...

Lestat23
Εικόνα: Lestat23
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 04/05/2010

Thank you!!!Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα...!!

destav
Εικόνα: destav
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/06/2009

έχει γίνει καθόλου λόγος περί αμοιβής ημων καί των γραμματέων? επίσης πόσους γραμματείς δικαιούμαστε?

koralia
Εκτός σύνδεσης

μέχρι πότε μπορούμε παιδιά να παραλάβουμε τον διορισμό ξέρει κανείς;

alexst
Εικόνα: alexst
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 31/01/2008

"Λόγω του περιορισμένου χρόνου μέχρι τις εκλογές, παρακαλούνται οι διορισμένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες εισαγγελίες για την άμεση παραλαβή του διορισμού τους

Ενημέρωση μέσω τηλεφώνου στα 2106419139-140, 10:00-18:00 Σάββατο και Κυριακή"

katrina
Εκτός σύνδεσης

Στις προηγούμενες βουλευτικές είχαμε 1 μόνο γραμματέα. Δύο γραμματείς δικαιολογούνται στις Δημοτικές- Περιφερειακές. Όσοι πήγατε στα σεμινάρια, ακούσατε τπτ για την αποζημίωσή μας και την αμοιβή των γραμματέων?

diwup
Εικόνα: diwup
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/11/2010

αυτο το τηλ που εχει στη σελιδα του ΑΠ σε τι σε ενημερωνουν ακριβως; πηρε κανεις;

konstantina ch
Εικόνα: konstantina ch
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/08/2011

Δημήτρη σε ενημερώνουν αν διορίστηκες ή όχι..για όποιον δεν είχε πρόσβαση σε ίντερνετ ή ήθελε να το μάθει τηλεφωνικά...

diwup
Εικόνα: diwup
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 05/11/2010

ευχαριστωω

ks
Εικόνα: ks
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 21/05/2010

Σχετικάμε τα διοριστήρια υπάρχει κάποια ανακοίνωση  απο κάπου?

ΠΟύ πρέπει να εοικοινωνήσουμε εμείς?

επίσης, διορίστηκα αναπληρωματικη σε νομό εκτός της έδρας μου. Παίρνω διοριστήριο και διατακτική και μιλαώ με τον έφορο για το πότε θα πρέπει να εμφανιστώ?? Ευχαριστ΄ωόποιον απαντήσει.

gpot
Εικόνα: gpot
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/10/2010

Για τα διοριστηρια θα τα μαθουμε,θα κυκλοφορησει το νεο....Τωρα συναδελφισσα σαν αναπληρωματικη..θα χρειαστει να εμφανιστεις το Σαββατο στον εφορο..θα αφησεις κ τα στοιχεια για να επικοινωσησουν μαζι σου αν σε χρειαστουν....μετα θα ξαναπας την Κυριακη για να ψηφισεις σε ειδικο εκλογικο κεντρο(με τους λοιπους αναπληρωματικους)...κ μετα καποια στιγμη για να παρεις την βεβαιωση οτι δεν χρειαστηκε να ''απασχοληθεις''(κ νωρις το απογευμα)

abogado
Εικόνα: abogado
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/04/2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ? 

ks
Εικόνα: ks
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 21/05/2010

ξέρετε αν θα μπορέσω να αποχωρήσω την κυριακή το απόγευμα ή μας κρατάνε τους αναπληρωματικούς μέχρι και τη δευτέρα?

Rak_Tak
Εικόνα: Rak_Tak
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/05/2008

Βγήκε και η ειδική εκλογικη αποζημίωση! ΦΕΚ Β´ αρ. 1364. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα!