Εκλογες 2012???
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Τπτ ακόμα.....???????????????!!!!
Βγήκανε
Καλησπέρα σε όλους, διορίστηκα εκτός Αθηνών αναπληρωματική τι ακριβώς σημαίνει αυτό?συγνώμη αλλά δεν έχω ξανακάνει εκλογές
Αντε καλορίζικα σε όσους διορίστηκαν. Αναπληρωματικός απλοϊκά σημαίνει ότι θα πάρεις σχετικά λιγότερα χρήματα από τον τακτικό και θα πας εκεί που διορίστηκες να παρουσιαστείς και αν σε χρειαστούν για να αντικαταστήσεις κάποιον θα σε φωνάξουν.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..... ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ..... ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.... ΑΠΛΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΓΕΙΑΣ, ΗΡΘΑ"?
Προθεσμία παραλαβής διοριστηρίου???
Παιδιά που βγήκανε?? Δεν βλέπω κάτι στο dsanet..
Καλησπέρα συνάδελφε οι διορισμοί είναι στην ιστοσελίδα του αρείου πάγου www.areios pagos.gr
Ευχαριστώ συνάδελφε!! Καλή δύναμη σε όλους μας!!
http://www.areiospagos.gr/ekloges/DIORISMOI_SEARCH.asp ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
Να ρωτήσω και εγώ κάτι είμαι Δικηγόρος Αθηνών αλλά βρίσκομαι ήδη στον τόπο όπου διορίστηκα ως τακτικός για λόγους ασθενείας του πατέρα μου μπορώ άραγε να παραλάβω διορισμό και διατακτική μέσω συναδέλφου ή πρέπει οπωσδήποτε να προβώ στην σχετικη διαδικασία αυτοπροσώπως;
Για τους νέους συναδέλφους που διορίστηκαν πρώτη φορά εκτός απο σεμινάρια και πρακτικό οδηγό για τις εκλογές η συμβουλή μου είναι να βρουν μια έμπειρη γραμματέα απο εκλογές και όλα θα πάνε καλά με λίγο προσοχή
καλή δύναμη!
Καλη δυναμη υπονομη και ευχομαι το καλυτερο....
Παιδιά είμαι και εγώ Δικηγόρος Αθηνών αλλά βρίσκομαι στον τόπο διορισμού. Μπορώ να παραλάβω διορισμό και διατακτική με απλή εξουσιοδότηση;
Απο που παραλαμβάνουμε διορισμό και από πότε?κτίριο 16?
Με τον Αρειο Πάγο που μίλησα μόλις, είπαν οτι μπορεί κ αύριο να είναι διαθεσιμοι για παραλαβή οι διορισμοί...Το "μπορεί" δεν ξέρω τι σημαίνει...
Επίσης επειδή και εγώ θα λείπω αυτές τις μέρες, μπορεί συνάδελφος με απλή εξουσιοδότηση (έχω υπογράψει και εχω βάλει τη σφραγίδα μου) να παραλάβει το διορισμό μου????
Εγω στις τελευταιες που ειχα κανει, με απλή εξουσιοδότηση σε συναδελφο τον ειχα παραλαβει...
Ασχετο: με πηραν β Αθηνων, αλλα οσο δεν ανακοινωνουν τα φραγκα, δεν παω πουθενα!!!! Τους φοβαμαι πολυ φετος... κακος πελατης το κρατος...
Thank you!!!Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα...!!
έχει γίνει καθόλου λόγος περί αμοιβής ημων καί των γραμματέων? επίσης πόσους γραμματείς δικαιούμαστε?
μέχρι πότε μπορούμε παιδιά να παραλάβουμε τον διορισμό ξέρει κανείς;
"Λόγω του περιορισμένου χρόνου μέχρι τις εκλογές, παρακαλούνται οι διορισμένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες εισαγγελίες για την άμεση παραλαβή του διορισμού τους
Ενημέρωση μέσω τηλεφώνου στα 2106419139-140, 10:00-18:00 Σάββατο και Κυριακή"
Στις προηγούμενες βουλευτικές είχαμε 1 μόνο γραμματέα. Δύο γραμματείς δικαιολογούνται στις Δημοτικές- Περιφερειακές. Όσοι πήγατε στα σεμινάρια, ακούσατε τπτ για την αποζημίωσή μας και την αμοιβή των γραμματέων?
αυτο το τηλ που εχει στη σελιδα του ΑΠ σε τι σε ενημερωνουν ακριβως; πηρε κανεις;
Δημήτρη σε ενημερώνουν αν διορίστηκες ή όχι..για όποιον δεν είχε πρόσβαση σε ίντερνετ ή ήθελε να το μάθει τηλεφωνικά...
ευχαριστωω
Σχετικάμε τα διοριστήρια υπάρχει κάποια ανακοίνωση απο κάπου?
ΠΟύ πρέπει να εοικοινωνήσουμε εμείς?
επίσης, διορίστηκα αναπληρωματικη σε νομό εκτός της έδρας μου. Παίρνω διοριστήριο και διατακτική και μιλαώ με τον έφορο για το πότε θα πρέπει να εμφανιστώ?? Ευχαριστ΄ωόποιον απαντήσει.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ?
ξέρετε αν θα μπορέσω να αποχωρήσω την κυριακή το απόγευμα ή μας κρατάνε τους αναπληρωματικούς μέχρι και τη δευτέρα?
Βγήκε και η ειδική εκλογικη αποζημίωση! ΦΕΚ Β´ αρ. 1364. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα!