Εκλογες 2012???

158 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Advocate
Εικόνα: Advocate
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/05/2008

Δν είναι κι άσχημα...

destav
Εικόνα: destav
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 23/06/2009

αληθευει η μας κάνουν πλάκα? είναι όντως τόσα?

abogado
Εικόνα: abogado
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/04/2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ?  ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΣΕ  ΜΑΚΡΙΝΟ  ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΧΩ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ  ΜΕΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ  ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΘΑ ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΑΣ  (ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ή ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥ  ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ TO ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ή  ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ. 

Advocate
Εκτός σύνδεσης

Πήρα τηλ στην Εισαγγελία και μου είπαν ότι από αύριο θα μπορούμε να παραλάβουμε διορισμούς. Το επιβεβαιώνει κάποιος/α?

Niki103
Εικόνα: Niki103
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 25/10/2011

Βασικά βγήκε αυτή η ανακοίνωση στη σελίδα του Άρειου Πάγου: "Λόγω του περιορισμένου χρόνου μέχρι τις εκλογές, παρακαλούνται οι διορισμένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες εισαγγελίες για την άμεση παραλαβή του διορισμού τους. Συμπληρωματικοί διορισμοί θα γίνουν (με τις υπάρχουσες αιτήσεις) από Τετάρτη, μετά την επιστροφή των ανεπίδοτων διορισμών.

Δεν γίνονται δεκτές αμοιβαίες αντικαταστάσεις διορισμών. Σε περίπτωση επιστροφής διορισμού, ο υποψήφιος δεν λαμβάνει μέρος σε μετέπειτα κληρώσεις.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα επιδίδει διορισμούς από Σάββατο (28-4) 17:00. (Τηλ 210 8827758, γραφείο 212)"

Αυτό δεν είναι? 

Advocate
Εκτός σύνδεσης

Λογικά αυτό είναι αλλά πού είναι αυτή η ανακοίνωση στη σελίδα? Έχει λινκ?

Niki103
Εικόνα: Niki103
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 25/10/2011

Με το που μπαίνεις στο areiospagos.gr το βλέπεις, δεν χρειάζεται να πατήσεις κάτι άλλο. Επομένως, μπορούμε να πηγαίνουμε από σήμερα το απόγευμα στην Ευελπίδων και να τα παραλαμβάνουμε?

Advocate
Εκτός σύνδεσης

Α καλά στραβομάρα.. Χρειαζόταν ένα ριφρες η σελίδα.. Ευχαριστώ.

Ε ναι μπορούμε τότε από σήμερα. Το ερώτημα είναι για τους διορισμούς εκτός Αθηνών. Στις ναυτιλιακές δεν έχει γίνει ακόμα ενημέρωση για εκπτώσεις στα εισιτήρια οπότε θα πρέπει να πληρώσω χωρίς έκπτωση τα εισιτήρια αλλά η Εφορία θα μου επιστρέψει το ποσό μετά την έκπτωση...

gpot
Εικόνα: gpot
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 03/10/2010

Περιμενε να βγουνε οι διατακτικες..να εχουν κ ρευστο στις ΔΟΥ ,μεχρι τοτε μπορει να εχουν βγει κ οι εκπτωσεις για τα πλοια,στα αεροπλανα παντως 15% εχουν δωσει.

ks
Εικόνα: ks
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 21/05/2010

εγώ που συνεχίζω να μην το βλέπω να φορέσω γυαλια?

Advocate
Εκτός σύνδεσης

Οκ θενκς Γεωργία!

gpot
Εκτός σύνδεσης

Τιποτα!

@ks με το που μπαινεις στην σελιδα του Αρειου Παγου στις βουλευτικες εκλογες αυτο βγαζει πρωτο πρωτο.

koralia
Εικόνα: koralia
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 15/02/2012

απο ευελπίδων μου είπαν οι διορισμοί θα δίνονται έως την πεμπτη αλλα όποιος πάει την πεμπτη μην περιμένει να του εκδώσουν διατακτικη επιπλέον μου είπαν ότι τους δίνουν μόνο αυτοπροσώπως το λέω για την συνάδελφο που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα για την παραλαβή αν μπορεί και εκείνη να τηλεφωνήσει ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι όντως έτσι είναι

jimPAP
Εικόνα: jimPAP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 11/10/2010

Με τι φόρο επιβαρύνεται η εκλογική μας αποζημίωση; 20%;

gpot
Εκτός σύνδεσης

ειναι ενα καλο ερωτημα!!

katrina
Εικόνα: katrina
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/11/2007

Πάντως 920 ευρώ είναι πολύ καλή αμοιβή.  Όσοι πληρωθείτε από πριν με διατακτική για ενημερώστε μας για τυχόν παρακράτηση στο αρχικό ποσό. Η παραλαβή των διορισμών για Αθήνα γίνεται από σήμερα στις 3???? Με τι ωράριο?????

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

Από σήμερα στις 3 λέει...Άρα ας σπεύσουμε!

jimPAP
Εικόνα: jimPAP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 11/10/2010

Από που παραλαμβάνουμε τους διορισμούς; Ευελπίδων;

nassia
Εικόνα: nassia
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/09/2009

Ναι από Εισαγγελία και μάλιστα μπορεί να τη παραλάβει συνάδελφος με απλή  εξουσιοδότηση για όοσυς λείπουν εκτός, όπως με πληροφόρησαν τηλεφωνικώς.

gpot
Εκτός σύνδεσης

www.eispa.gr/opencms/opencms/epa_site/elections/required_documents.html   τα απαραιτητα εγγραφα για τις εκλογες!...δεν νομιζω ομως οτι τα χρειαζομαστε ολα!

agapi
Εικόνα: agapi
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 02/09/2009

τελικά κατάλαβε κανείς, θα φορολογηθούμε για αυτό το ποσό ?????

zoev
Εικόνα: zoev
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 15/11/2010

Όσοι διοριστήκαμε Αθήνα θα πληρωθούμε μετά τις εκλογές, οι διατακτικές για προείσπραξη δίνονται για τους εκτός Αθηνών...

xarouli
Εικόνα: xarouli
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 22/07/2009

zoev αυτό ισχύει και για τους αναπληρωματικούς της Αθήνας;

koralia
Εκτός σύνδεσης

απο το παρελθόν απο όσο γνωρίζω τακτικοι και αναπληρωματικοί πληρώνονταν μετά τις εκλογές

επιπλέον στις τελευταίες εκλογές δηλ.στις  δημοτικές δεν τα κατέβαλλε η ΔΟΥ απο τα ταμεία της αλλά χορηγούσε επιταγή της Τράπεζας της Ελλάδος και θυμάμαι εισπράξαμε απο εκεί το ποσό αφού περάσαμε βέβαια απο την αρμόδια  ΔΟΥ πρώτα

katrina
Εικόνα: katrina
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/11/2007

@ koralia Εγώ πάντως στις Δημοτικές έλαβα μετρητοίς το ποσόν από τη ΔΟΥ στην οποία και υπάγομαι. Αυτό που λες για την επιταγή μου κάνει εντύπωση...

koralia
Εκτός σύνδεσης

τι να σου πω συνάδελφε μου  ίσως να μην είχαν μετρητά εκείνη την ημέρα πάντως ήταν συνάδελφοι απο δύο Δου του κέντρου και περίπου 10 άτομα γιατί μετά την εφορία συναντιόμασταν όλοι στην τράπεζα της Ελλάδος

koralia
Εκτός σύνδεσης

καλησπέρα

επείγον !!!

αν μπορεί η συνάδελφος Νάσια  που ρώτησε για παραλαβή του διορισμού απο άλλον συνάδελφο κατόπιν εξουσιοδοτήσεως να μου απαντήσει στο εξής ερώτημα  και για την διατακτική ισχύει αυτό ;

ρωτάω επειδή τηλεφώνησα και εγώ το πρωι στο τηλέφωνο Προϊσταμένου Γραμματείας και μου απάντησε μόνο αυτοπροσώπως και είμαι έτοιμη να ταξιδέψω αύριο απο Κρήτη αν τυχόν όμως ισχύει αυτό που είπαν στην συνάδελφο να μην περάσω τέτοια ταλαιπωρία

α και κάτι τελευταίο η εξουσιοδότηση χρειάζεται θεώρηση γνησίου υπογραφής ή αρκεί σφραγίδα και υπογραφή μόνο;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

nefili
Εικόνα: nefili
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/03/2009

Πάντως οι διατακτικές για όσους διορίστηκαν εκτός Αθήνας δίνονται από Δευτέρα...Οπότε ας πάτε μια και καλή Δευτέρα να παραλάβετε και διορισμό και διατακτική...Εγώ πρέπει να πάω και Δευτέρα.

nassia
Εικόνα: nassia
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/09/2009

Κοραλία και εγώ στην Κρήτη βρίσκομαι και επειδή είμαι Δικηγόρος Αθηνών και διορίστηκα εδώ δεν μπορώ να πάω αυτοπροσώπως γιατί θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία.

Έτσι μου απάντησε στο τηλέφωνο (που είναι αναρτημένο) ένας υπάλληλος. Θα ξαναπάρω αύριο γιατί δεν μου διευκρίνησε κάτι για τη διατακτική και θα προσπαθήσω να στείλω κάποιο συνάδελφο αύριο για παραλαβή. 

koralia
Εκτός σύνδεσης

καλησπέρα και πάλι συνάδελφοι

λοιπόν βρήκα μια ευγενέστατη υπάλληλο Ευελπίδων που μου απάντησε ότι με απλή εξουσιοδότηση συνάδελφος μπορεί να  παραλάβει τον διορισμό και να κινήσει την σχετική διαδικασία για την διατακτική όμως η διατακτική δεν εκδίδεται αυθημερόν απαιτούνται δύο ημέρες  και χρειάζεται εξουσιόδοτηση με θέωρηση του γνησίου της υπογραγής απο την Αστυνομία οπότε αν πάρει κάποιος τον διορισμό αύριο ίσως να είναι έτοιμη η διατακτική την δευτέρα.Σε κάθε περίπτωση οι διορισμοί θα παραλαμβάνονται έως την Τρίτη στις 13.00

αυτά ελπίζω να είναι όπως τα λέει

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

καλή δύναμη σε όλους και καλές εκλογές