Εκλογες 2012???
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Δν είναι κι άσχημα...
αληθευει η μας κάνουν πλάκα? είναι όντως τόσα?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΧΩ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΘΑ ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ή ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ TO ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ή ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ.
Πήρα τηλ στην Εισαγγελία και μου είπαν ότι από αύριο θα μπορούμε να παραλάβουμε διορισμούς. Το επιβεβαιώνει κάποιος/α?
Βασικά βγήκε αυτή η ανακοίνωση στη σελίδα του Άρειου Πάγου: "Λόγω του περιορισμένου χρόνου μέχρι τις εκλογές, παρακαλούνται οι διορισμένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες εισαγγελίες για την άμεση παραλαβή του διορισμού τους. Συμπληρωματικοί διορισμοί θα γίνουν (με τις υπάρχουσες αιτήσεις) από Τετάρτη, μετά την επιστροφή των ανεπίδοτων διορισμών.
Δεν γίνονται δεκτές αμοιβαίες αντικαταστάσεις διορισμών. Σε περίπτωση επιστροφής διορισμού, ο υποψήφιος δεν λαμβάνει μέρος σε μετέπειτα κληρώσεις.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα επιδίδει διορισμούς από Σάββατο (28-4) 17:00. (Τηλ 210 8827758, γραφείο 212)"
Αυτό δεν είναι?
Λογικά αυτό είναι αλλά πού είναι αυτή η ανακοίνωση στη σελίδα? Έχει λινκ?
Με το που μπαίνεις στο areiospagos.gr το βλέπεις, δεν χρειάζεται να πατήσεις κάτι άλλο. Επομένως, μπορούμε να πηγαίνουμε από σήμερα το απόγευμα στην Ευελπίδων και να τα παραλαμβάνουμε?
Α καλά στραβομάρα.. Χρειαζόταν ένα ριφρες η σελίδα.. Ευχαριστώ.
Ε ναι μπορούμε τότε από σήμερα. Το ερώτημα είναι για τους διορισμούς εκτός Αθηνών. Στις ναυτιλιακές δεν έχει γίνει ακόμα ενημέρωση για εκπτώσεις στα εισιτήρια οπότε θα πρέπει να πληρώσω χωρίς έκπτωση τα εισιτήρια αλλά η Εφορία θα μου επιστρέψει το ποσό μετά την έκπτωση...
εγώ που συνεχίζω να μην το βλέπω να φορέσω γυαλια?
Οκ θενκς Γεωργία!
απο ευελπίδων μου είπαν οι διορισμοί θα δίνονται έως την πεμπτη αλλα όποιος πάει την πεμπτη μην περιμένει να του εκδώσουν διατακτικη επιπλέον μου είπαν ότι τους δίνουν μόνο αυτοπροσώπως το λέω για την συνάδελφο που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα για την παραλαβή αν μπορεί και εκείνη να τηλεφωνήσει ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι όντως έτσι είναι
Με τι φόρο επιβαρύνεται η εκλογική μας αποζημίωση; 20%;
Πάντως 920 ευρώ είναι πολύ καλή αμοιβή. Όσοι πληρωθείτε από πριν με διατακτική για ενημερώστε μας για τυχόν παρακράτηση στο αρχικό ποσό. Η παραλαβή των διορισμών για Αθήνα γίνεται από σήμερα στις 3???? Με τι ωράριο?????
Από σήμερα στις 3 λέει...Άρα ας σπεύσουμε!
Από που παραλαμβάνουμε τους διορισμούς; Ευελπίδων;
Ναι από Εισαγγελία και μάλιστα μπορεί να τη παραλάβει συνάδελφος με απλή εξουσιοδότηση για όοσυς λείπουν εκτός, όπως με πληροφόρησαν τηλεφωνικώς.
τελικά κατάλαβε κανείς, θα φορολογηθούμε για αυτό το ποσό ?????
Όσοι διοριστήκαμε Αθήνα θα πληρωθούμε μετά τις εκλογές, οι διατακτικές για προείσπραξη δίνονται για τους εκτός Αθηνών...
zoev αυτό ισχύει και για τους αναπληρωματικούς της Αθήνας;
απο το παρελθόν απο όσο γνωρίζω τακτικοι και αναπληρωματικοί πληρώνονταν μετά τις εκλογές
επιπλέον στις τελευταίες εκλογές δηλ.στις δημοτικές δεν τα κατέβαλλε η ΔΟΥ απο τα ταμεία της αλλά χορηγούσε επιταγή της Τράπεζας της Ελλάδος και θυμάμαι εισπράξαμε απο εκεί το ποσό αφού περάσαμε βέβαια απο την αρμόδια ΔΟΥ πρώτα
@ koralia Εγώ πάντως στις Δημοτικές έλαβα μετρητοίς το ποσόν από τη ΔΟΥ στην οποία και υπάγομαι. Αυτό που λες για την επιταγή μου κάνει εντύπωση...
τι να σου πω συνάδελφε μου ίσως να μην είχαν μετρητά εκείνη την ημέρα πάντως ήταν συνάδελφοι απο δύο Δου του κέντρου και περίπου 10 άτομα γιατί μετά την εφορία συναντιόμασταν όλοι στην τράπεζα της Ελλάδος
καλησπέρα
επείγον !!!
αν μπορεί η συνάδελφος Νάσια που ρώτησε για παραλαβή του διορισμού απο άλλον συνάδελφο κατόπιν εξουσιοδοτήσεως να μου απαντήσει στο εξής ερώτημα και για την διατακτική ισχύει αυτό ;
ρωτάω επειδή τηλεφώνησα και εγώ το πρωι στο τηλέφωνο Προϊσταμένου Γραμματείας και μου απάντησε μόνο αυτοπροσώπως και είμαι έτοιμη να ταξιδέψω αύριο απο Κρήτη αν τυχόν όμως ισχύει αυτό που είπαν στην συνάδελφο να μην περάσω τέτοια ταλαιπωρία
α και κάτι τελευταίο η εξουσιοδότηση χρειάζεται θεώρηση γνησίου υπογραφής ή αρκεί σφραγίδα και υπογραφή μόνο;
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πάντως οι διατακτικές για όσους διορίστηκαν εκτός Αθήνας δίνονται από Δευτέρα...Οπότε ας πάτε μια και καλή Δευτέρα να παραλάβετε και διορισμό και διατακτική...Εγώ πρέπει να πάω και Δευτέρα.
Κοραλία και εγώ στην Κρήτη βρίσκομαι και επειδή είμαι Δικηγόρος Αθηνών και διορίστηκα εδώ δεν μπορώ να πάω αυτοπροσώπως γιατί θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία.
Έτσι μου απάντησε στο τηλέφωνο (που είναι αναρτημένο) ένας υπάλληλος. Θα ξαναπάρω αύριο γιατί δεν μου διευκρίνησε κάτι για τη διατακτική και θα προσπαθήσω να στείλω κάποιο συνάδελφο αύριο για παραλαβή.
καλησπέρα και πάλι συνάδελφοι
λοιπόν βρήκα μια ευγενέστατη υπάλληλο Ευελπίδων που μου απάντησε ότι με απλή εξουσιοδότηση συνάδελφος μπορεί να παραλάβει τον διορισμό και να κινήσει την σχετική διαδικασία για την διατακτική όμως η διατακτική δεν εκδίδεται αυθημερόν απαιτούνται δύο ημέρες και χρειάζεται εξουσιόδοτηση με θέωρηση του γνησίου της υπογραγής απο την Αστυνομία οπότε αν πάρει κάποιος τον διορισμό αύριο ίσως να είναι έτοιμη η διατακτική την δευτέρα.Σε κάθε περίπτωση οι διορισμοί θα παραλαμβάνονται έως την Τρίτη στις 13.00
αυτά ελπίζω να είναι όπως τα λέει
ευχαριστώ για τις απαντήσεις
καλή δύναμη σε όλους και καλές εκλογές