Εξετάσεις Δ.Σ.Α. Νοέμβριος 2006
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Πιθανόν την Παρασκευή θα έχουν βγει τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων.
Οι προφορικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.
Συμφωνα δε με εκτίμησεις, κάποιοι υποψήφιοι θα εξεταστούν προφορικά και μετά τις εορτές των Χριστουγέννων.
Καλησπέρα!
Η κανονική μου εξεταστική ήταν αυτή του Νοέμβρη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω ούτε και στην επόμενη του Μάρτη να λάβω μέρος. Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν και τί είδους κυρώσεις θα υποστώ, στην περίπτωση που θελήσω να δώσω στη μεθεπόμενη του Σεπτέμβρη 2007 ή ακόμα και σε μια μεταγενέστερη (αν γίνεται κάτι τέτοιο);
Θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων αν κάποιος απαντούσε στο ερώτημά μου!
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είχα πάρει πριν από αρκετό καιρό τηλέφωνο και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, γιατί η υπάλληλος αρνήθηκε να μου δώσει πληροφορίες δια τηλεφώνου. Μου είπε να περάσω από κει αλλά αυτό είναι δύσκολο γιατί βρίσκομαι εκτός Αθηνών. Μια τελευταία ερώτηση: επειδή δεν με ενδιαφέρει να δώσω για την άδεια, πρέπει να διαγραφώ ως ασκούμενη; Η δεν πειράζει αν είμαι γραμμένη κι ας μην συμμετέχω ποτέ στις εξετάσεις; Δε θέλω να έχω τραβήγματα στο μέλλον με το Σύλλογο.
[color=#0033cc]Όχι, δεν έχω κάνει εγγραφή στα Ταμεία, δεν πληρώνω εισφορές και τέτοια. Απλά ως ασκούμενη είμαι εγγεγραμμένη. Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Να είσαι καλά! [/color] !wink
Αγαπητοί συνάδελφοι υπάρχει καμία πληροφορία-σχόλιο για τις εξετάσεις του Σαββατοκύριακου ?
Οι γραπτές εξετάσεις είναι μάλλον μία εντελώς ανούσια διαδικασία, στην οποία κυριαρχεί η "ελεύθερη" συνεργασία μεταξύ των υποψηφίων και ταυτόχρονα η "αυστηρή" τυπικότητα των εξεταστών (ιδίως των δικαστών). Πιστεύω ότι η διεξαγωγή εξετάσεων κατ' αυτόν τον τρόπο στερείται νοήματος, συνιστά παρωδία του θεσμού και αυτό που μένει στο τέλος είναι ένα "χαμένο" Σαββατοκύριακο. Λύση, εν προκειμένω, θα μπορούσε ενδεχομένως να δοθεί και προς τις δύο κατευθύνσεις: οι εξετάσεις θα έπρεπε είτε να γίνουν πιο ουσιαστικές είτε να... καταργηθούν! !wink