έξοδα

5 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
x32klaw
Εικόνα: x32klaw
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 31/03/2010

Ρε παιδιά, εσείς που έχετε δικά σας γραφεία, τα βγάζετε τα έξοδα? Αγοράζετε βιβλία? Έχω τρελλαθεί με τις αλλαγές που γίνονται. Δεν προλαβαίνω να ενημερωθώ με τις αλλαγές των νέων νόμων, τα έξοδα τρέχουν, οι πελάτες δεν έχουν λεφτά, η αγορά έχει παγώσει...Είμαι μόνο εγώ ή και εσείς έχετε παρόμοια θέματα?

M4RIA
Εικόνα: M4RIA
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/01/2008

Σταμάτα να αγοράζεις βιβλία.. κοστίζουν υπερβολικά! Μόνο αν ειναι επιτακτική ανάγκη..!

AlexiaM
Εικόνα: AlexiaM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

στην παρούσα φάση, περιορίσου από έξοδα βιβλίων, αφενός κοστίζουν αρκετά, αφετέρου τρέχουν οι εξελίξεις.

τώρα για τους πελάτες και τα έσοδα, φοβάμαι ότι καταντήσαμε υπάλληλοι στους πελάτες μας, να τρέχουμε για τη δουλειά τους και να τους παρακαλάμε να μας πληρώσουν κιόλας!!

στο χέρι μας είναι να κρατήσουμε μια παγια πρακτική ώστε να μην έχουμε τέτοιες προβληματικές καταστάσεις.

x32klaw
Εικόνα: x32klaw
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 31/03/2010

Τα έχω κάνει όλα αυτά σίγουρα.Έχω νιώσει νταβατζής να ζητάω τα λεφτά μου και να μου λένε διάφορα.Κανείς πελάτης, ποτέ δεν μένει ευχαριστημένος. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα υπάρχει δουλειά...γιατί ήδη έχει πέσει κατακόρυφα, τουλάχιστον σε εμένα,άλλοι έχουν, οπότε μπορεί να κάνω εγώ κάποια λάθη.

AlexiaM
Εικόνα: AlexiaM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

η δουλειά έχει πεσει γενικώς, ακόμα και οι 50ρηδες κλαίγονται (βέβαια αυτοί γιατί δεν βγάζουν τα εκατομύρια που έβγαζαν κάποτε...). Να φανταστείς, γαι ακάλυπτη επιταγή κάποιοι πελάτες μου που συνήθιζαν να ασκούν όλα τα προβλεπόμενα δικαιώματα, πλέον δε θέλουν μήνυση και προτιμούν αγωγές από διαταγή (να αποφύγουν έξοδα στην παρούσα φάση..αγωγόσημα, παράβολα δημοσίου...). Μην αγχώνεσαι, προσπάθησε τους λίγους πελάτες που έχεις (για αρχή όπως όλοι μας) να τους αφήνεις ευχαριστημένους (δυστυχώς και με καλές τιμές....), ώστε να σε διαφημίσουν σε άλλους, και κάθε ευκαιρία για συνεργασία εκμεταλλεύσου την και μη διστάζεις. Δύσκολες εποχές........... 

AlexiaM
Εικόνα: AlexiaM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

Α και κάτι σημαντικό, η πίστωση βλάπτει σοβαρά, προκαταβολή στην έναρξη και εξόφληση με το δικαστήριο, αν ξεκινάς χωρίς προκαταβολή, σε παίρνουν χαμπάρι και τους ψάχνεις μετά...και τα έξοδα δεν είναι μικρά να μπαίνουν από την τσέπη μας!!