επιδοση σε αμφίβολη διευθυνση.

8 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
VasoP
Εικόνα: VasoP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/12/2014

Συνάδελφοι καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Νομική βοήθεια για διαζύγιο(επαρχία). Υπερδιετής η διάσταση και η αντίδικος δεν έχουμε καμία ιδέα για το που βρίσκεται. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι μια διεύθυνση κατοικίας στην Αθήνα από την τελευταία φορά που είχαν επικοινωνήσει. Από εκεί και έπειτα, μην έχοντας επικοινωνήσει ξανά(άγνωστο και το τηλέφωνο της) , είναι αμφίβολο αν η διεύθυνση ισχύει. Τι κάνω; επιδίδω εκεί αφού ήταν η τελευταία γνωστή σε εμένα διεύθυνση; Σαν αγνώστου θα μπλέξουμε με έξοδα και δεδομένου πως είναι νομική βοήθεια δε θα 'θελα..........

eirinim
Εικόνα: eirinim
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 14/11/2012

Ο επιμελητής δεν μπορεί να επιδώσει καπου αν δεν ειναι βεβαιος οτι μενει εκει ο εναγόμενος.Αν δεν παραλάβει και δεν γράφεται το όνομά του στο κουδουνι κλπ. δεν μπορει να θυροκολλήσει.αφου ειναι νομικη βοήθεια, ας ζητήσει ο πελάτης σας απο το δικαστήριο να του καλύψουν το κόστος επιδοσης σε αγνωστη διεύθυνση(δεν ξερω ακριβώς τη διαδικασία).

VasoP
Εικόνα: VasoP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/12/2014

Σε ευχαριστώ πολύ συνάδελφε. Ελπίζω να τον διευκολύνουν..

evi83a
Εικόνα: evi83a
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/05/2015

Επίδοση ως αγνώστου διαμονής.

Δυστυχώς όμως σε αυτήν την περίπτωση, ο επιμελητής θα ζητήσει από τον εντολέα σας, ακόμα και αν πρόκειται για νομική βοήθεια, να του προκαταβληθούν τα έξοδα δημοσίευσης στις εφημερίδες. Το λέω από προσωπική εμπειρία. Πολύ δύσκολα θα δεχτεί κάποιος επιμελητής, να τα βάλει από την τσέπη του, καθώς πολλές φορές τα έξοδα αυτά ξεπερνούν τα 60-80 ευρώ.

Κάντε μία ύστατη προσπάθεια, να βρείτε τη διεύθυνση του αντιδίκου μέσω του ΑΦΜ του (αυτό το κάνουν οι επιμελητές μέσω της Εφορίας, ιδίως αν έχουν κάποια άκρη εκεί, κάποιον γνωστό που θα τους βοηθήσει). Στην επαρχία φαντάζομαι δε θα είναι τόσο δύσκολο.

VasoP
Εικόνα: VasoP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/12/2014

Η δυσκολία μου εγκειται στο γεγονός οτι επρόκειτο για εικονικό γάμο και η συζυγος είναι αλλοδαπή. Δηλαδή ούτε ΑΦΜ έχει (ή είχε μέχρι την τελευταία επικοινωνία). Προσωπικά της εγγραφα δε έχουμε, πέρα από ένα χαρτι νοσηλείας στο νοσοκομείο από οπου δε προκύπτει τίποτα. Ούτε καν ο ΑΜΚΑ. 

evi83a
Εικόνα: evi83a
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 09/05/2015

Κατάλαβα. Μου έχει τύχει εικονικός γάμος ημεδαπού με αλλοδαπή σε νομική βοήθεια επίσης. Ως αγνώστου διαμονής επέδωσα και ξεμπέρδεψα. Για την εικονικότητα θα σου στείλω απόφαση να μελετήσεις, που είχα βρει τότε. Αν θέλεις υπόδειγμα της αγωγής, σου στέλνω με προσωπικό μήνυμα. Προσωπικά, δεν αναφέρθηκα στην εικονικότητα. Με δυσκόλεψε όμως από άποψη ιδιωτικού διεθνούς δικαίου.

VasoP
Εικόνα: VasoP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/12/2014

Συνάδελφε ευχαριστώ για τη βοήθεια και με συγχωρείς για την "εξαφάνισή μου" αλλά έγινε ενας μικρός χαμούλης αυτή την περίοδο!  Θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμη η απόφαση αν μπορούσες να μου την στείλεις.  Σήμερα θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια στο τμήμα αδειών διαμονής, μήπως την εντοπίσουν στο σύστημα και εφόσον δεν την βρούνε (που δε πρόκειται)  θα επιδώσω ως αγνώστου να τελειώνει η ιστορία. Και μάλιστα θα του πώ να βρει και μερικά χρήματα. Αντε γιατι βαρέθηκα.

alex.ts
Εικόνα: alex.ts
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 19/02/2013

Συνάδελφοι καλημέρα! 

Έχω το εξής θέμα. Είναι άκυρη η  επίδοση αγωγής ( έγινε θυροκόλληση) σε ιδιοκτήτη διαμερίσματος  πολυκατοικίας, που η μόνιμη κατοικία του είναι σε άλλη διεύθυνση ?

VasoP
Εικόνα: VasoP
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 27/12/2014

Συνάδελφε δες λίγο αυτό το λινκ  http://www.kostasbeys.gr/articles.php?s=4&mid=1479&mnu=3&id=23966 

Δεν έχω υπόψη μου κάποια προσωπική εμπειρία να σου αναφέρω, αλλά νομίζω θα εξαρτηθεί απο την επίκληση δικονομικής βλάβης ή μη, από το αντίδικο μέρος.