Επιτροπή Ενστάσων ΟΑΕΔ

2 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
parthenon
Εικόνα: parthenon
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/12/2010

Άνεργος έχει προσβάλει απόφαση του τοπικού ΚΠΑ οαεδ της περιοχής που απορρίπτει αναιτιολόγητα την ένταξή του στα προγράμματα ΝΕΕ.Ερώτηση: Έχει παραστεί κάποιος συνάδελφος ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσων του ΟΑΕΔ?Χρειάζεται Προείσπραξη?Καταθέτω Υπόμνημα?

victory
Εικόνα: victory
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/06/2011

θα πρότεινα να γράψεις υπόμνημα, αλλά να βάλεις τον ενιστάμενο πελάτη σου να υπογράψει. Παράλληλα, να τον συνοδεύσεις όμως κ να είσαι έτοιμος να επιχειρηματολογήσεις προφορικά, δλδ να αναπτύξεις προφορικά το σκεπτικό σας - από 1 εμεπιρία που έχω μπορώ να πω ότι παίζει πολύ ρόλο η εκεί διαδικασία. Καλή επιτυχία!

parthenon
Εικόνα: parthenon
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/12/2010

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ VICTORY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟ (δεν είχα δει το post),ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ,ΑΝΕΠΤΥΞΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.