Ηλεκτρονικό μισθωτηριο!!!!

3 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
des1963
Εικόνα: des1963
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/02/2013

καλησπέρα συνάδελφοι,αν σε κάποιον εχει τύχει...Πελάτης(εκμισθωτής) έχει υποβάλει μόνο ηλεκτρονικό μισθωτηριο χωρίς να υπογράψει με τον μισθωτή του μισθωτήριο ιδιωτικό.Μπορώ να καταθέσω μόνο με το έγγραφο του taxis (αποδεικτικό υποβολής μίσθωσης),ηλεκτρονικο μισθωτρήριο ,διαταγή απόδοσης μισθίου ή χρειάζεται το παλιό μισθωτήριο με τις υπογραφές των συμβαλλομένων;,Ευχαριστώ εκ των προτερων.

 

 

dikigoroskl
Εικόνα: dikigoroskl
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 04/01/2017

Δεν μου έχει τύχει, αλλά πλέον αποδεικτικό της μίσθωσης αποτελεί το ηλεκτρονικό μισθωτήριο.

Εάν όμως θέλεις να ζητήσεις κ οφειλόμενα κοινόχρηστα ή λογαριασμούς ΔΕΚΟ δεν αρκεί το ηλεκτρονικό, απαιτείται κ το ιδιωτικό συμφωνητικό, εκτός αν στο ηλεκτρονικό αναφέρονται οι σχετικές υποχρεώσεις του μισθωτή. Αυτό το τελευταίο μου το έχει πει Ειρηνοδίκης που δίκαζε μισθώσεις.

des1963
Εικόνα: des1963
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 18/02/2013

Ευχαριστώ συνάδελφε,Δευτέρα θα περάσω και από τον υπηρεσίας για διευκρινήσεις. Πάντως  λογικό ειναι να υποκατέστησε το ηλεκτρονικό τα παλιά μισθωτήρια και για δικαστήρια ,αφου πλέον ειναι υποχρεωτικό. Χωρίς να απαγορεύεται βέβαια και το έγγραφο για ειδικούς όρους. Να σαι καλά. 

eirinim
Εικόνα: eirinim
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 14/11/2012

Αυτά τα πράγματα μην τα λέτε.Δικηγόροι ειμαστε,οχι λογιστές.Η μίσθωση μπορεί να ειναι και προφορικη.

Δεν υπάρχει ηλεκτρονικο μισθωτήριο.Για όνομα.Το μισθωτήριο-οποιος θελει να κανει γιατί οπως ειπα η μισθωση μπορεί να ειναι και προφορική-είναι το παλιο καλο γραπτο ιδιωτικο συμφωνητικο που ξέρουμε.Δεν υπάρχει ηλεκτρονικο μισθωτήριο.Ηλεκτρονική ειναι η καταχώριση στο ΤΑΧΙΣ που αντικατέστησε την σφραγίδα που βαζανε παλια στις κατα τόπους εφορίες.Αυτο αλλαξε,δεν μπαινει πια σφραγίδα.

Ως προς το ερώτημά σας,υπάρχουν ειρηνοδικες που εκδιδουν διαταγες αποδοσης μονο με τη δήλωση στο ταξις,υπάρχουν και αλλοι που δεν εκδίδουν.