Νέος Πολυχώρος για Ασκουμένους και Νέους Δικηγόρους, έναντι Ευελπίδων, Τζουμαγιασάρ 9.

2 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Επισκέπτης
Εικόνα: Επισκέπτης

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2007 .ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ Ο /Η ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΗ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ [Η ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ .ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Α)ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Β)ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Γ)ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Κου_ρada
Εικόνα: Κου_ρada
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/07/2007

Εγώ θέλω να κάνω μια απλή και ξεκάθαρη ερώτηση...: ποιός ο λόγος να υπάρχει η διαφήμιση σαν θεσμός αν κάποιοι έξυπνοι διαφημίζουν στο τζάμπα το χώρο τους με αυτο τον τρόπο?
Υποτίθεται ότι τα φόρα είναι ένας τρόπος για να τίθενται θέματα προς συζήτηση σε ευρύ κοινό και με ίσους όρους...αυτη η διαφήμιση που κολλάει???

almos
Εικόνα: almos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/10/2006

Το ως άνω ενημερωτικό μήνυμα του χρήστη "lawnetcafe" δεν έχει χαρακτήρα εμπορικής διαφήμισης. Ανεξάρτητα από τον τυχόν οικονομικό/κερδοσκοπικό σκοπό της δραστηριότητας στην οποία αναφέρεται το περιεχόμενο του μηνύματος και εφόσον η σχετική δραστηριότητα ενδέχεται να είναι μείζονος ενδιαφέροντος για τους ασκουμένους ή νέους δικηγόρους που "συχνάζουν" στα δικαστήρια της Ευελπίδων, πιστεύω ότι, υπό το φως και της συνταγματικώς και διεθνώς κατοχυρωμένης ελευθερίας του λόγου, το μήνυμα του χρήστη "lawnetcafe" δεν έρχεται καταρχήν σε αντίθεση με τον κανονισμό της ιστοσελίδας.