παρασταση σε τριμελες πλημμελιοδικειο για αναβολη

4 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Επισκέπτης
Εικόνα: Επισκέπτης

 καλησπέρα συνάδελφοι

Σκοπεύω να παραστώ σε τριμελες πλημμελιοδικειο για κατ εφεση αποφασης μονομελους πρωτοεισακτη με αιτημα αναβολης για κρείσοονες , προκειμένου δηλαδη να μπει ο κατηογορουμενος σε ρυθμιση χρεων προς το δημοσιο!

1) Είμαι συγγενής  α βαθμου του κατηγορούμενου χρειάζεται να κόψω παράσταση ή οτιδήποτε άλλο?

2)χρειάζομαι εξουσιοδότηση του κατηγορουμένου για να παραστω? αν ναι πως δινεται αυτη απλα βεβαιώνω την υπογραφη του σε ένα κείμενο πουλεει οτι μου δινει την εξουσιοδότηση να τον εκπροσωπησω στο ταδε δικαστήτιο την τάδε του μηνος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων συνάδελφοι αλλα ειμαι με 10 ημέρες άδεια επαγγέλματος και ως εκ τούτου πελαγωμένος

aspasia
Εικόνα: aspasia
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 28/01/2013

 Συνάδελφε κατ' αρχάς σιδεροκέφαλος και καλή πορεία στην δικηγορία..

χρειάζεσαι εξουσιοδότηση για να παραστείς με τα απαραίτητα στοιχεία του κατηγορουμένου, της υπόθεσης και τα δικά σου και φυςικά το γνήσιο της υπογραφής που το βεβαιώνεις κι ´Συ.

γραμμάτιο λόγω της συγγένειας δεν χρειάζεται να κόψεις, όμως νομίζω πρέπει να έχεις τα ένσημα της παράστασης.. 

 

Αναβολή για κρείσσονες για ρύθμιση μπορείς να ζητήσεις, εάν προβλέπεται για την συγκεκριμένη οφειλή...

 

ΚΑΛ´Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ

panoslaw2015
Εικόνα: Επισκέπτης

 Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου

αλλα τι εννόεις οτι μπορω να ζητησω αναβολη για κρείσσονες μονο αν προβλέπεται στη ρύθμιση/? πρόκειται δίωξη για χρέη στο δημόσιο και θα ζητήσω αναβολή προκειμένου να υπαχθει στη νέα ρύθμιση που δημοσιεύτηκε σήμερα! ειναι πρωτοείσακτη η υποθεση μετά απο έφεση σε απόφαση μονομελους! λέτε να μη τη δώσουν την αναβολή!

Επιπλέον τα ένσημα της παράστασης πόσο στοιχίζουν για τριμέλες πλημμελ. ? γνωρίζει κανείς1 το ρωτώ γιατι αν στοιχίζουν πολλά λεφτά κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο να τη ζητήσει ο ίδιος ο κατηγορούμενος

 

Yiannis
Εικόνα: Yiannis
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 30/03/2007

Τα ένσημα είναι 4 € ΤΝ, 1,15 € Προνοίας, 3 € μεγαρόσημο. Γνώμη μου είναι να ζητήσεις αναβολή για υπαγωγή σε ρύθμιση (γενικώς και αορίστως) αλλά μην αναφέρεις την εξαγγελθείσα γιατί ακόμη δεν έχει βγει νόμος.

panoslaw2015
Εικόνα: Επισκέπτης

 δηλαδη συνάδελφοι κάποιος που εκπροσωπει συγγενή κόβει μόνο τα παραπάνω ένσημα ?