Προσωρινη διοικηση σωματειου

6 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
vrv
Εικόνα: vrv
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/05/2010

Καλησπέρα,

Έχω ασκήσει αίτηση (εκουσία δικαιοδοσία) για τον διορισμό προσωρινής διοικησης σωματείου, επειδή έληξε η θητεία του τελευταίου ΔΣ. Την αίτηση αυτή δεν την στρέφω κατά κάποιου.
Στην πράξη ορισμού συζήτησης στο δικόγραφο της αίτησης αναφέρεται κοινοποίηση προ 3 ημερών, χωρίς να λέει ο Δικαστής σε ποιους πρέπει να κοινοποιήσω. Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος σε ποιους πρέπει να κοινοποιήσω; Επίσης, με την εντολή επίδοσης θα τους καλώ συγχρόνως να παρασταθούν κατά τη συζήτηση της αίτησης;
Διευκρινίζω ότι είχα ζητήσει και προσωρινή διαταγή για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης μέχρι την συζήτηση της αίτησής μου και πράγματι συζητήθηκε η προσωρινή διαταγή και ορίστηκε προσωρινή διοικηση του σωματείου μέχρι την συζήτηση της αίτησής μου. Ο δικαστής που προσδιόρισε την ημερομηνία συζήτησης της προσωρινής διαταγής, δεν διέταξε να κοινοποιήσω κάπου για τη συζήτηση της προσωρινής και δεν κοινοποίησα.

Ευχαριστώ

gpan
Εικόνα: gpan
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 06/10/2009

φανταζομαι στους τελευταιους νομιμους εκπροσωπους

anastasia-volos
Εικόνα: anastasia-volos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 04/02/2011

Καλημέρα.Η αίτηση δεν επιδίδεται.Προφανώς εκ παραδρομής σας ορίστηκε κοινοποίηση.

AlexiaM
Εικόνα: AlexiaM
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 08/01/2009

επειδή μου ανατέθηκε τέτοια υπόθεση (προσωρινή διοίκηση λόγω λήξης) θα ήθελα να με ενημερώσετε για τα έξοδα (πέραν της δικηγορικής αμοιβής) γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω τι επιδόσεις χρειάζονται (εισαγγελέα, παλαιά 7 μέλη ΔΣ????) Ευχαριστώ

el.sura
Εικόνα: el.sura
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 17/11/2010

καλημερα συναδελφοι!επειδη εχω μια περιπτωση αναλογη με αυτο το παλαιοτερο θεμα γραφω εδω για να ρωτησω αν μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω υποδειγμα αιτησης για διορισμο προσωρινης διοικησης σωματειου.προκειται για σωματειο του οποίου η τελευταια διοικηση δεν διενηργησε εκλογες στη ληξη της θητειας της και ειναι χωρις νομιμη διοικηση 2 ετη περιπου.ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απαντησει!

Marouli
Εικόνα: Marouli
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 12/09/2011

Κοινοποιείται  στον τελευταίο Πρόεδρο.

athenaalt
Εικόνα: athenaalt
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 04/01/2018

εφόσον αιτούντες είναι το προηγούμενο Δ.Σ. ( γινεται αυτό, ετσι; ) επιδόσεις που γίνονται δηλαδή;