Σχετικά με τις εξετάσεις του Μαρτίου 2007

7 απαντήσεις [Τελευταία καταχώρηση]
Βίκυ
Εικόνα: Βίκυ
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 19/03/2007

Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος πότε αναμένονται τα αποτελέσματα των γραπτών και η ανακοίνωση της εξέτασης για τα προφορικά? Το επώνυμό μου αρχίζει από -Α, οπότε καταλαβαίνετε... Δεν ξέρω πού να ρωτήσω, καθώς και η γραμματεία του τμήματος ασκουμένων δεν απαντά στο τηλέφωνο.
Ευχαριστώ.

iwanna
Εικόνα: iwanna
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 01/01/2007

σημερα το πρωι που τηλεφωνησα και εγω για τον ιδιο λογο μου απαντησαν -πριν προλαβω να αρθρωσω καν τη λεξη 'αποτελεσματα' και με αρκετα αποτομο μπορω να πω τροπο-οτι δεν τους εχουν ενημερωσει καθολου για το ποτε θα ανακοινωθουν.βεβαια σε αντιστοιχο τηλεφωνημα μου την περασμενη πεμπτη μου απαντησαν οτι ειχαν πει για μετα τις 21 του μηνος.αυτα.
οπως και να χει, επειδη αποτελει παγια τακτικη τους να ξεκινουν τα προφορικα την επομενη της ανακοινωσης των γραπτων, μη χανεις χρονο.
αλλωστε, ποσο νομιζεις θα διαρκεσουν τα προφορικα;;;;τσακ-μπαμ θα μας ξεπεταξουν!πρεπει να πανε και διακοπες οι ανθρωποι!!!
φιλικα παντα
ιωαννα

almos
Εικόνα: almos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/10/2006

Υπό "κανονικές" συνθήκες, τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων θα πρέπει να έχουν ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα. Εν αναμονή, λοιπόν! !wink

GIAKOL
Εικόνα: GIAKOL
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/12/2006

Καλημέρα σε όλους υπάρχει ανακοίνωση στο www.dsanet.gr :

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2007

Ø TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 30/5/2007 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Ø ΟΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 5/6/2007 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ. ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.

GIAKOL
Εικόνα: GIAKOL
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/12/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΏΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΣΑ

almos
Εικόνα: almos
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 07/10/2006

[u]Προσοχή:[/u] Σε σχέση με τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων που ανακοινώθηκαν στις 30-5-2007 στο Εφετείο Αθηνών, έχουν επέλθει μικροαλλαγές-διορθώσεις στις βαθμολογίες ορισμένων μαθημάτων! Μπορείτε να δείτε τα "νέα" αποτελέσματα στον 4ο όροφο του Δ.Σ.Α.

Βίκυ
Εικόνα: Βίκυ
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 19/03/2007

Μικροαλλαγές, μικροδιορθώσεις ακούω...Με αυξητική τάση ελπίζω! Αλήθεια, ποια είναι η βάση και πώς βαθμολογούμαστε τελικά? Συμψηφίζονται οι βαθμοί του κάθε μαθήματος π.χ., ή κάπως αλλιώς?

GIAKOL
Εικόνα: GIAKOL
Εκτός σύνδεσης
Ημ. Εγγραφής: 13/12/2006

Προφορικές Εξετάσεις Ασκουμένων Δικηγόρων
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι προφορικές εξετάσεις θα γίνουν στο Εφετείο, στην αίθουσα του Β' ΜΟΕ Δ120Β, στον 6ο όροφο.
Η εξέταση για όσους εξετάζονται στις 5,7 και 8 Ιουνίου θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα.
Η εξέταση για όσους εξετάζονται στις 9 και 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί.